Heimon historia

Heimon jäsenet kuuluivat ennen erään trollkin heimon laitamilla asuviin pygmeihin. Trollkin heimo asui Hellpassin keskellä olevassa trollkinien alueella. Ruoka kuitenkin alkoi käydä vähiin ja kahdorilaiset alkoivat kiinnostua alueesta liikaa. Vaaran ja nälän yhdistelmä sai monet pygmit lähtemään alueelta. Alueella oli myös alkanut liikkua epäkuolleita. Pygmien kulkue päätyi kovosk mäille ja päätti jäädä sille alueelle asumaan. Ihmisiä ei liikkunut näillä mäillä

ainakaan paljon ja seudulla tuntui olevan riittävästi ruokaa. Blackclad nimeltä Dante oli ollut tärkeänä apuna pygmeille näiden siirtyessä uusille alueille. Hän oli myös näyttänyt mäiltä hyvän turvallisen paikan mihin pygmit voisivat jäädä asumaan. Blackcladit ovat olleet pygmien kanssa tiivissä kontaktissa muuton jälkeen ja haluavat tiivistä yhteistyötä. Monet heimon jäsenet tuntevatkin olevansa velkaa blackcladeille.

Heimo on nyt asunut näillä mäillä 20 vuotta. Heimon johtoon on asettunut viimeisen 10 vuoden aikana erityisen viekas Pygmy Troll nimelt Balnar. Häntä ennen heimoa johti vanhimpien neuvosto, mutta monen nuoren pygmin mielestä vanhusten päätökset eivät olleet hyviä. Balnarin on keskittynyt koko johto aikansa pönkittämään omaa asemaansa lahjuksilla ja julmuudella. Monen mielestä häntä ei muu kiinnosta, kuin varmistaa oma valtansa, mutta kaikki hänen arvostelijansa kokevat kummallisia onnettomuuksia. Balnarille on kertynyt vuosien saatossa lojaali henkivartijaryhmä, joka varmistaa hänen asemaansa. Balnar ei piilottele halveksuntaansa blackcladejä kohtaan.

Pygmien mukana muutti myös muutama trollkin. Nämä ovat kuitenkin vanhoja yksilöitä ja toimivat vain neuvoa antavana ryhmänä. Monen nuoren pygmin mielestä he vain syövät heimon ruokaa.

Luoteessa päin on iso tharni alue. Tharnit eivät kuitenkaan ole liikkuneet näillä mailla ja heitä kiinnostavat paljon enemmän lännessä olevat ihmiset. Blackcladit ovat myös isona syynä siihen, että rauha on säilynyt näiden kahden rodun välillä.

Alueella liikkuu myös Yhari-Umbreans paimentolaisheimoa. Pygmeillä ei ole kuitenkaan ollut suurempia ongelmia näiden paimeloisten kanssa ainakaan vielä. Nämä ihmiset liikkuvat hevosilla ja heimon asuttama maasto on liian huonokulkuista hevosille. Tähän asti näitä ihmisiä on vältelty parhaan mukaan, jotta vältyttäisiin turhilta konflikteilta. Välillä Yhari heimo kuljettaa laumojaan Kovosk mäitten lävitse, mutta heimo ei ole päättänyt kokeilla onneaan heidän kanssan.

Muutaman kerran pari rohkeampaa Yhari tiedustelijaa on tullut lähelle heimon asutusta, mutta varotuslaukaukset ovat pelottaneet heidät tiehensä tähän mennessä. Pygmit ovat tähän mennessä liikkuneet mahdollisimman vähän kaukana kylästään, joten senkään takia selkkauksia ei ole tullut tähän mennessä.

Etelässä on muutamia sivistyneiden ihmisten kyliä ja taloja, mutta näiden kanssa pygmeillä ei ole ollut mitään yhteyttä vielä. Muutama kaivosporukka on tullut mäille tutkimaan löytyisikö sieltä arvokkaita mineraali esiintymiä, mutta blackcladit ovat kaikeksi onneksi pelottaneet heidät aina tiehensä. Tienoolle on alkanut muodostua eräs vähän isompi ihmisten asutuskeskus, mutta siitä ei ole saatu vielä tarkempaa tietoa.

Kovoskin mäillä on yharien lisäksi nähty bogrineja ja dreggejä. Dregeillä oli kylän lähistöllä pygmien saapuessa luolia, mutta blackcladien avulle ne häädettiin pois. Kylässä on alkanut liikkua huhuja, että luolien lähellä olisi aivan viime aikana näkynyt liikkeitä. Balnar on kuitenkin kieltänyt luolien tutkimisen.

Heimon historia

The tale of an unremarkable pygmy tribe Zoltanus